EU Euro Bailout Paavo Väyrynen Uncategorized

FINNISH CENTER PARTY CANDIDATE FOR PRESIDENT CALLS FOR THE RETURN OF THE MARKKA…….

 

The TT has a suggestion (h/t: Kumitonttu) for one of the new bills.

The Tundra Tabloids knows for a fact that Paavo Väyrynen is not a fan of the EU, having told the TT face to face a few years ago when he was stumping for one the Center Party’s candidates for the EU parliament. Outside of the Finns, Timo Soini, (pictured above on the 500 Markka bill) Paavo is the only candidate for president making any sense. KGS

(Photo: Taken by the TT in Central Finland)

More here.

4 Responses

 1. Puheet euron hajoamisesta ovat hölynpölyä. Euro on rahayksikkö siinä missä muutkin ja raha taas on tavaran ja palvelujen kaupassa käytetty arvon mitta siinä missä kilogramma on painon ja metri pituuden mitta. Kaikki ne voidaan vaihtaa muuksi, mutta järkevä on käyttää samoja mittoja. Rahan tekee muita mittoja ongelmallisemmaksi vain se, että se on helppo mitta väärentää vain painamalla. Niin ovat kautta aikojen tehneet kaikkien maiden hallitukset rahoittaakseen sotansa ja holtittoman taloudenpidon.
  Rahaa pitää olla markkinalla kaupankäyntiä varten määrä, joka vastaa tuotettujen ja myytävien tavaroiden ja palvelujen arvoa. Kun rahaa painetaan liikaa eli enemmän kuin tavaroiden ja palvelujen tuotanto kasvaa, se johtaa hintojen nousuun eli inflaatioon, mikä taas on heikkojen hallitusten yleisesti käyttämä tapa salakavalasti verottaa kansalaisia.
  Kun kansakunnalla on oma raha, kuten esim. Englannilla, Tanskalla, Ruotsilla ja Norjalla nytkin on, menee uusi painettu raha oman valtion kassaan.
  Euron ongelma Suomelle on siinä, ettemme pysty hallitsemaan sitä, kenen kassaan sen painamisesta syntyvä raha menee. Euroopan keskuspankissa meitä edustaa Erkki Liikanen, jonka valta on siellä mitätön ja joka ei siinäkään vähässä vastaa mistään, millään eikä kenellekään.
  Lisäksi EU:ssa lainsäädäntöä viedään kaiken aikaa siihen suuntaan, että päätökset tehdään salassa, tilejä ei tarkasteta eikä kukaan vastaa mistään, millään eikä kenellekään. Siihen hallintomalliin ei voi luottaa.
  Eurossa ei ole mitään vikaa, mutta sen ja koko Euroopan kohtalosta päättävät poliitikot ovat mätiä. EU on suuri mahdollisuus Euroopan kansoille, mutta siitä pitää kehittää kansanvaltaisten jäsenvaltioiden liittovaltio jollaista maailmassa ei missään ole vielä ollut. Lähinnä sitä on Sveitsi, joka on eräs maailman köyhimpiä maita, mutta jossa silti asuu maailman vaurain kansa. Sveitsi osoittaa kansanvallan toimivuuden.

  1. Centerum, I agree with your points about the ‘rottenness’ of the EU and the direction that it has headed for some time now, it’s undeniable. As in the U.S., the direction of Western governments has been one of statism, centralized power with a close working relationship with big business, as the masterminds and geniuses plan their ‘five year plans’ and organize society according to their world/political view. It won’t last, it can’t last, the more they centralize the less the private sector of the economy diversifies, the less innovative and more rigid it becomes. No society is guaranteed perpetual existence, as we are now seeing in the U.S. The EU will implode, it’s only a matter of time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.