Islam in Germany Islamic terrorism Islamic Violence Sikhs

GERMAN POLICE ARREST MUSLIMS TEEN(S) WHO ATTACKED SIKH WEDDING WITH BACKPACK BOMB……

Cultural enrichment in ”full boom” with the followers of Post-Hijra Islam……

sikh prayer room attaqcked by muslim

16-year-old Salafist committed “terrorism” in Essen

A 16-year-old has confessed to having carried out the bomb attack on a Sikh prayer house in Essen. The police called a “terrorist act”. The teenager is the official no stranger.

A look at the Facebook page of Yusuf T. leaves little doubt who 16-year-old sympathizes with : radical Islamists such as the Berlin Ex-rapper Denis Cuspert ( “Deso Dogg”). A video of the IS jihadists Yusuf T. has uploaded at the end of March. It adorns even his profile picture. About his Facebook page sports a cover picture with the statement of the Prophet Muhammad: “. Be in this world like a stranger or just passing through”.

Yusuf T., 16 years old, living in Gelsenkirchen, is now in custody. During the night from Wednesday to Thursday, he was turned into the police. He is one of two suspects that last Saturday who attacked a Sikh Temple in the industrial area of Essen with a bomb. At the time of the attack a wedding was going on in the building. Three men were injured in the explosion of the explosive charge, which was hidden in a backpack. Also the second suspect, Mohammed B. (16), the police have now arrested.

One Response

  1. Maailma.net -sivustolla, joku EAPPI, Anna Juhola – väittää, että palestiinalaisten puukkoterrori-iskut ovat YK:n mukaan oikeutettua!? Eikä puukkoterroristisia saisi missään nimessä pysäyttää ampumalla, vaikka tiedossa on, että terroristien tarkoituksena on tappaa uhrinsa! :

    “Useiden YK:n päätöslauselmien mukaan aseellinen vastarinta miehittäjää kohtaan on kuitenkin oikeutettua. Osa iskujen kohteista on ollut siviileitä, mikä on erityisen vastenmielistä, mutta miehittäjävaltion sotilaskohteita vastaan iskeminen on eri asia.”

    “Useimmiten tuloksena on ollut hyökkääjän ampuminen. Tällaisia tappoja voi kutsua mielivaltaisiksi teloituksiksi, koska useimmiten sotilaiden olisi ollut mahdollista vangita hyökkääjä ja hänet olisi voitu tuomita oikeudessa. ”

    //maailma.net/artikkelit/pelkoa_ja_vastarintaa_palestiinassa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.